Laser

Suntem una din putinele clinici stomatologice din Bucuresti care este dotata cu un laser de ultima generatie – FOTONA.

Este un laser Nd-Yag cu aplicatii atat în stomatologie cat si dermatologie. Are o actiune fina si in profunzimea tesutului, cu rezultate rapide si spectaculoase.

In stomatologie:

Estetica

  • albire – Este cel mai eficient sistem de albire, efectele fiind imediate. Tratamentul consta in aplicarea unui gel pe dinti, gel care este activat cu ajutorul laserului. Procesul de albire se repeta ori de cate ori este nevoie, pana la obtinerea nuantei dorite. Procedura nu este dureroasa, dar poate aparea o sensibilitate dentara care va disparea dupa cateva zile. Dupa fiecare sedinta de albire se aplica pe dinti o substanta cu fluor pentru a diminua aceasta sensibilitate.
  • remodelari gingivale – datorita proprietatilor sale de cauterizare si coagulare extrem de fine si precise,laserul este folosit cu succes si in estetica gingivala.

Endodontie

  • fibra laserului patrunde in canalul radicular realizand o dezinfectie rapida si in profunzime a intregului sistem intracanalicular,salvand astfel dinti ce altfel ar trebui extrasi.

Parodontologie

In boala parodontala se inflameaza si apoi infecteaza tesutul de sustinere al dintelui in os.Cu ajutorul laserului se pot dezinfecta si cicatriza aceste tesuturi,fara a mai necesita interventii chirurgicale de amploare, crescand durata de viata a dintelui pe arcada.

Chirurgie

Laserul este utilizat si in domeniul chirurgiei. Se pot realiza atat descoperiri de implaturi si de dinti inclusi cat si plastii de gingie si tesut moale.

Protezare Implanturi Frontale - inainte de tratament
INAINTE
Protezare Implanturi Frontale - conformare gingivala
IN TIMPUL
Protezare Implanturi Frontale - dupa tratament
DUPA

 
Dermatologie

Tratamentul leziunilor vasculare – angioame, angiokeratoame, vase dilatate (telangiectazii, venule reticulare), cuperoza (roseata difuza a fetei)

  • se realizeaza coagularea rapida a vaselor tinta, fie ca este vorba despre angioame (mici leziuni rosii ale pielii) sau vase dilatate inestetice, frecvente la nivelul membrelor inferioare (dezvoltate pe fond de insuficienta venoasa cronica, dupa sarcina, pozitie prelungita in picioare etc), fara a leza pielea din jur

 

tratament cuperoza cu Laser - inainte de tratament tratament cuperoza cu Laser - inainte de tratament
INAINTE
tratament cuperoza cu Laser - dupa tratament tratament cuperoza cu Laser - dupa tratament
DUPA

 
Tratamentul afectiunilor inflamatorii ale fetei – acnee, rozacee

  • laserul trateaza inflamatia locala, restabilind echilibrul normal al pielii, si prin caldura generata la nivelul tesuturilor, distruge microorganismele (bacterii etc) responsabile frecvent de agravarile acneei/rozaceei(poze acnee)

Tratamentul micozei unghiilor

  • tratamentul micozei unghiilor presupune frecvent cure prelungite de medicamente care se metabolizeaza hepatic, generand numeroase efecte secundare, sau tratamente locale dificil de utilizat;
  • studii recente demonstreaza eficienta laserului Fotona in tratamentul micozei unghiilor, in doar cateva sedinte, complet fara durere sau reactii adverse

 

Rejuvenare cutanata

  • tratamentul laser, repetat in mai multe sedinte, determina stimularea sintezei de noi fibre de colagen si reorganizarea structurii cutanate, astfel incat rezultatul obtinut este o piele mai ferma si mai luminoasa
  • este un tratament neinvaziv (nu produce arsura sau leziuni la nivelul pielii), nedureros (in timpul procedurii veti simti doar o usoara senzatie de caldura locala), care nu necesita timp de recuperare

(poze rejuvenare)

Epilare definitiva

  • indepartarea parului nedorit din diverse zone ale corpului, cu ajutorul fototermolizei selective (indeparteaza radacina firului de par, fara a afecta pielea din jur)(poze epilare)