Tratamente laser

Suntem una dintre puținele clinici stomatologice din București dotate cu un laser de ultimă generație – FOTONA. Este un laser Nd-Yag cu aplicații atât în stomatologie, cât și în dermatologie. Are o acțiune fină și în profunzimea țesutului, cu rezultate rapide și spectaculoase.

Estetică

  • Albire

    Este cel mai eficient sistem de albire, efectele fiind imediate. Tratamentul constă în aplicarea unui gel pe dinți, gel care este activat cu ajutorul laserului. Procesul de albire se repetă ori de câte ori este nevoie, până la obținerea nuanței dorite. Procedura nu este dureroasă, dar poate apărea o sensibilitate dentară care va dispărea după câteva zile. După fiecare ședință de albire se aplică pe dinți o substanță cu fluor pentru a diminua această sensibilitate.

  • Remodelări gingivale

    Datorită proprietăților sale de cauterizare și coagulare extrem de fine și de precise, laserul este folosit cu succes și în estetica gingivală.

Endodonție

Fibra laserului pătrunde în canalul radicular realizând o dezinfecție rapidă și în profunzime a întregului sistem intracanalicular, salvând astfel dinți ce altfel ar trebui extrași.

Parodontologie

În boala parodontală se inflamează și apoi infectează țesutul de susținere al dintelui în os. Cu ajutorul laserului se pot dezinfecta și cicatriza aceste țesuturi, fără a mai necesita intervenții chirurgicale de amploare, crescând durata de viață a dintelui pe arcadă.

Chirurgie

Laserul este utilizat și in domeniul chirurgiei. Se pot realiza atât descoperiri de implanturi și de dinți incluși, cât și plastii de gingie și de țesut moale.